Nieuw! Power Mill

PowerMill Klimmachine, ideaal voor sporters die op zoek zijn naar één van de meest uitdagende en intense cardiotraining!

Nieuw bij The Fitness Lounge!

Ben jij toe aan wat variatie in de cardio training? In de de maand december hebben wij een nieuw toestel aan ons cardio assortiment toe, de PowerMill! De PowerMill is ideaal voor sporters die de voorkeur geven aan langzame beklimmingen of die op zoek zijn naar één van de meest uitdagende en intense cardio trainingen in de sportschool. Dit toestel lijkt op het eerste gezicht op een doodgewone trap. Maar schijn bedriegt, in tegenstelling tot een gewone trap, zal je bij de PowerMill nooit de top bereiken!Terwijl jij omhoog klimt, bewegen de traptreden zich namelijk omlaag. De treden kunnen zich op een langzaam tempo bewegen, maar je kunt de snelheid ook flink opvoeren – dat is aan jou! Het resultaat? Een pittige workout die niet alleen je hartslag verhoogt, maar ook je kuiten, benen én bilspieren traint.

Kom jij hem binnenkort testen? Onze trainers staan voor je klaar om je te introduceren aan deze calorieën killer!

PowerMill Klimmachine, ideaal voor sporters die op zoek zijn naar één van de meest uitdagende en intense cardiotraining!

PowerMill Klimmachine, calorieën killer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *