fbpx
De beste fitnessclub van Zuid Holland!

Meer dan alleen fitness

Als je op deze pagina terecht bent gekomen betekent dit dat je op zoek bent naar een (nieuwe) fitnessclub voor een betaalbare prijs. Je zoekt een club waarbij je niet in de rij hoeft te staan voor jouw favoriete toestel en waarbij je traint op de nieuwste apparatuur. Waarbij je ook waarde hecht aan begeleiding en een persoonlijk trainingsschema.

The Fitness Lounge is meer dan alleen een fitnessclub. Het is een plek waar je wordt ontvangen met een glimlach, je werkt aan je gezondheidsdoelstellingen onder begeleiding van onze trainers, je energie kwijt kunt tijdens onze energieke circuittrainingen en waar je tot rust komt tijdens onze body & mind lessen. The Fitness Lounge is jouw tweede thuis. 

Bij The Fitness Lounge zijn er verschillende mogelijkheden om aan je persoonlijke gezondheidsdoelstellingen te werken. Er is voor ieder wat wils, onze medewerkers adviseren je graag bij een keuze die het beste bij jou past. Na je inschrijving gaan wij van start met ons lifestyle programma. In een periode van 10 weken begeleiden wij je naar een zo goed mogelijk resultaat en zorgen wij ervoor dat jij helemaal je draai hebt gevonden bij ons in de club.

In onze club train je op de modernste kracht- en cardio apparatuur. Ook kan je er terecht voor een training met free-weights of barbells. In onze functionele ruimte train je meer met oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van functionele bewegingen en het versterken van je lichaam voor alledaagse activiteiten. In deze ruimte hebben wij een breed scala aan losse materialen die je daarvoor kunt gebruiken. Dagelijks geven wij in deze ruimte ook circuittrainingen waar je aan kan deelnemen. 

Ben je meer van sporten in groepsverband of wil je niet te veel nadenken over je workout? Kies dan uit één van onze verschillende groepslessen. Voor iedere doelstelling hebben wij een passende les. Je kan ook kiezen voor een virtuele groepsles, gewoon op een moment dat jou het beste uitkomt. Heb je nog geen idee, dan adviseren wij je graag.

Heb je toch nog twijfels of ben je niet volledig overtuigd? Kom langs voor een rondleiding of boek een gratis proefles en ervaar zelf de vibe van The Fitness Lounge.Groepslessen

Ben je meer van sporten in groepsverband of wil je niet te veel nadenken over je workout? Kies dan uit één van onze verschillende groepslessen. Voor iedere doelstelling hebben wij een passende les. Je kan ook kiezen voor een virtuele groepsles, gewoon op een moment dat jou het beste uitkomt.

Lesrooster van The Fitness Lounge

Faciliteiten

Lifestyle Programma

Ons lifestyle programma biedt persoonlijke begeleiding op maat, inclusief wekelijkse meet- en weeg momenten jouw voortgang te meten en tijdig bij te sturen. De ideale stok achter de deur.

Personal Training

Heb je een speciale doelstelling, wordt je graag ondersteund tijdens het sporten of herstel je van een blessure? De mogelijkheden van Personal Training zijn eindeloos en helpen jou je doel te bereiken.

Voedingsprogramma

Met het voedingsprogramma van The Fitness Lounge ben je slim bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wilt halen, met ons programma  gaat het je lukken!

Regel #1

We ontvangen je met een glimlach! We zien je namelijk heel graag, en dat voel je.

Regel #2

We kennen je als persoon. Wie je bent en jouw wensen zijn belangrijk!

Regel #3

We geven je positieve energie. Ons gehele team staat dagelijks voor je klaar!

Regel #4

Wij stimuleren je en helpen je om je gestelde doelen te halen.

Regel #5

We bieden je een schone en veilige omgeving. Dat sport het fijnst!

Wat onze leden zeggen

Iets meer dan een jaar lid. Goede begeleiding. Geen seconde spijt van gehad.

Sfeer is top, gezellige trainers die je uitdagen en goede toestellen in een geweldig interieur! En niet te vergeten de vriendelijke dames/heer bij de balie! Aanrader!

Verliefd op het interieur, het oog wil ook wat, en hygiënisch. Betrokken TFL team en zéér behulpzaam. 5 weken geleden een lifestylechange gemaakt en volg het bodysupport voedingsschema. (Geen dieet, maar bewustwording van je eetgedrag/patroon). Dit gaat zeer goed! Dit is de eerste sportschool die ik NIET sponsor (zien op mijn bankafschrift), maar wekelijks 2 tot 3 keer aanwezig ben en met plezier naar toe ga.

Super sportschool. Ik doe Personal training sessies met Vincent en het resultaat is tot nu toe super. Ik ben al meer dan 30 kg kwijt sinds eind september 2017.

Het is super fijn sporten bij de fitness lounge, goede begeleiding, gezellige sfeer en lekker chill…. top!!

2023

2022

2021

2020

Over de Club

Contact

The Fitness Lounge Lansingerland
Celsiusstraat 18
2652XT Berkel en Rodenrijs
T: 010 257 99 12
@: berkel@thefitnesslounge.nl

Openingstijden

Maandag 06:00 – 22:00 uur

Dinsdag 06:00 – 22:00 uur

Woensdag 06:00 – 22:00 uur

Donderdag 06:00 – 22:00 uur

Vrijdag 06:00 – 21:00 uur

Zaterdag 09:00 – 15:00 uur

Zondag 09:00 – 15:00 uur