Doe mee met de Lifestyle Challenge en WIN een jaar gratis sporten!

De zomer zit erop en het ‘normale leven’ begint weer. Na een zomer lang genieten is het nu weer tijd om aan de slag te gaan, zowel op het werk als tijdens je workout! The Fitness Lounge daagt je uit… laat ons je helpen om je doel te bereiken binnen 10 weken en maak bovendien kans op een jaar lang gratis sporten!

Wil je overtollige kilo’s kwijt? Heb je een slechte conditie en wil je je weer fit voelen? Of wil je juist meer spiermassa kweken? Wat jouw doel ook is, wij helpen je er graag bij. Samen stellen we een trainingsprogramma op wat het beste bij jouw doel past. Ook stellen wij een voedingsprogramma (met boodschappenlijstje) samen dat aansluit op jouw persoonlijke doelsteling! Geen crash dieet, maar verantwoord en gezond.

Schrijf je nu in voor de Lifestyle Challenge en ga samen met ons de uitdaging aan! Na je inschrijving helpt een van onze ervaren en gemotiveerde instructeurs jou 10 weken lang jouw doel te bereiken. Er zijn wekelijkse weeg en meet momenten waar, afhankelijk van je doel, je voortgang op een aantal onderdelen wordt gemeten. Heb jij aan het eind van de 10 weken percentueel gezien de beste voortgang geboekt? Dan win jij een jaar lidmaatschap voor The Fitness Lounge!

Er zijn drie informatie bijeenkomsten ingepland waarvoor je je nu kunt inschrijven via de Lifestyle Challenge pagina.
Maandag 9 september en woensdag 11 september om 19:30, en vrijdag 13 september om 10:30.

Ga de lifestyle challenge aan en meld je aan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.