TFL @Home

WAT HOUDT HET PRECIES IN? 

Met TFL @ Home maak je gebruik van onze diensten maar dan vanuit je eigen omgeving. Aan de hand van een persoonlijk vragenformulier en intakegesprek maken wij samen met jou een plan naar een gezondere leefstijl. We zullen een lange termijn doelstelling formuleren welke we opdelen in kleine doelen. Zo boek je telkens kleine overwinningen. Maandelijks evalueer je met je coach je behaalde resultaten, bespreek je valkuilen en stel je nieuwe doelen op voor de volgende maand. Wij coachen jou naar een gezonder leefpatroon.

Er wordt gestart met een intakegesprek aan de hand van jouw persoonlijke vragenformulier. We willen we je graag beter leren kennen, op de hoogte zijn van je leefsituatie en jouw persoonlijke gezondheidsdoelstellingen bespreken. Ook vragen we je om je lichaamsgewicht te meten. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk voedingsschema en stellen we een beweegplan op. Dit beweegplan kan bestaan uit een online groepsles, een persoonlijk trainingsschema of een andere lichaamsactiviteit welke jij in jouw eigen omgeving kan uitvoeren. Tot slot stellen we ook een scorekaart samen met daarop allemaal kleine doelstellingen welke aansluiten op jouw einddoel. 

In de eerste 10 weken van ons traject is er wekelijks een contactmoment met je trainer. Tijdens dit gesprek evalueren wij hoe je week is verlopen, welke resultaten je hebt geboekt en stellen we nieuwe doelen op voor de aankomende week. Na 10 weken zal er maandelijks een contactmoment zijn met je trainer. Als extra ondersteuning ontvang je wekelijks ook een mail van je trainer met daarin informatieve artikelen en tips welke aansluiten op jouw persoonlijke doelstelling. 

Voor eventuele vragen over TFL @ Home, kun je altijd bij ons terecht via onderstaand formulier: