Win Skybox kaarten voor ADO Den Haag – Sparta

De eredivisie teams zijn weer in voorbereiding op het seizoen 2019/2020, dat begint op vrijdag 2 augustus. Op zaterdag 17 augustus treed ADO Den Haag om 18:30 in hun eigen Cars Jeans Stadion aan tegen Sparta Rotterdam, en jij kan erbij zijn. In de skybox!

Wij hebben 4 x 4 kaarten die jij als lid van The Fitness Lounge kunt winnen. Wat je hiervoor moet doen? Heel simpel!

Optie 1:
Neem voor, tijdens of na je workout een toffe selfie in de club en post deze op je Facebook of Instagram (niet in je Story want die kunnen we niet altijd zien). Vergeet natuurlijk niet om je club te taggen en vermeld de hashtag #TFLADO.

Facebook (thefitnessloungelansingerland / thefitnesslounge010) / Instagram (tflinstagram / tfl010).

We kiezen via social media per club 1 winnaar!

Optie 2:
Heb je geen social media, of deel je liever geen selfies online? Dan hebben we nog een manier hoe jij die kaarten kunt winnen!

Download onze app, ga naar de sectie ‘nieuws’ en naar het bericht ‘Win Skybox kaarten voor ADO Den Haag – Sparta’. Onderaan het bericht zie je een formulier ‘Bring a friend’, meld een vriend, vriendin, familielid, kennis, collega aan voor een gratis proefles en maak kans op 4x skybox kaarten voor deze wedstrijd!

We kiezen via de app per club 1 winnaar!

* De winnaars krijgen een privé bericht en worden genoemd op onze social media kanalen in de week voor de wedstrijd. Aan de uitslag kunnen geen rechten worden ontleend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.