The Fitness Lounge is de beste fitnessclub van Zuid Holland!

LANSINGERLAND – The Fitness Lounge Lansingerland is tijdens de award ceremonie van Dutch Fitness Awards op maandag 30 november uitgeroepen tot beste fitnessclub van Zuid Holland!

Leon de Gee, clubmanager van The Fitness Lounge, is door het dolle heen als hij tijdens de online awardceremonie ziet dat zijn club de award voor beste club van Zuid Holland in de wacht heeft gesleept. “Dat is toch geweldig! We maken een bizar jaar mee met z’n allen, en we doen bij The Fitness Lounge ons stinkende best om het voor onze leden en collega’s zo aangenaam en veilig mogelijk te maken in de club. We zijn dan ook enorm trots en blij dat er in zulke grote getale op ons gestemd is.”

“Al onze leden krijgen desinfectant mee voor ze gaan sporten, zodat alle materialen altijd gedesinfecteerd kunnen worden,” legt De Gee uit. “Daarnaast gelden er vaste looproutes, we nemen de temperatuur op van alle leden, onze collega’s werken met mondkapjes en we letter er strikt op dat er nooit teveel mensen in de club zijn.” Het geeft een veilig gevoel, niet alleen voor de leden maar ook voor de medewerkers van The Fitness Lounge. “Onze collega’s staan dagelijks vol goede moed weer paraat voor alle leden, deze overwinning geeft dan ook een enorme blijk van waardering van onze leden.”

De club heeft niet enkel gewonnen op het sterke corona beleid, verteld De Gee verder. “Het is voor ons van belang om nauw contact te hebben met alle leden. We begeleiden ze intensief en sturen het persoonlijke en op maat gemaakte programma altijd bij waar nodig. Juist dat persoonlijke contact wordt enorm gewaardeerd, de leden hebben echt een steun in de rug die hen helpt hun doelstelling te behalen.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.