Stijling Proeverij – goed in je vel en je stof

Je goed voelen in je vel doe je door te sporten, goed te eten én door de kleding te dragen die jouw gezonde binnenkant naar de buitenkant reflecteert. Hoe doe je dat en kan je dat zelf? Ja, dat kan!

In deze interactieve proeverij doorloop je globaal, je eigen stylingfeiten (vorm, kleur, stijlsmaak) om te ontdekken aan welke knoppen je kan draaien om jouw (nieuwe, fitte) lijf en persoonlijkheid nog beter te laten uitkomen. Daarnaast ontdek je hoe vaak en hoe ver je aan die stylingfeiten-knoppen kan draaien met de stylingvaardigheden (shoppen, kiezen, combineren en onderhouden). Ondertussen hoor je ook van anderen hoe zij dat doen; delen is het nieuwe hebben! De combinatie van feiten en vaardigheden zorgt voor een unieke kledingstijl, dagelijkse complimenten en een opgeruimde kast!

Na een uur proeven ben jij je (weer) helemaal bewust van wat jij allemaal al weet en goed doet, waarmee jij weer elke dag goed voor de dag komt, yes! Én heb je ook een lijstje waarmee je aan de slag kan om precies die aanpassingen te maken die ervoor zorgen dat je je persoonlijkheid op je huid gaat dragen.

Wanneer: zondag 23 juni

Hoe laat: 12:00u – 13:30 uur

Als je wil: neem een kledingstuk mee dat voldoet aan een of meer van deze punten: zit niet lekker, kleur staat raar, past nergens bij, waarom-kocht-ik-het?, waarom-heb-ik-het-(nog)-in-mijn-kast?

Wil je alvast weten wie Marline is? Dat kan, klik dan hier

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *