Sporten vanaf 06:00 uur.

Vanaf 1 maart hebben wij, op doordeweekse dagen, onze openingstijden aangepast naar 06:00 uur!

Vroeg sporten kan de juiste kickstarter van de dag zijn. Enkele voordelen op een rij:

Meer energie.
Sporten in de vroege ochtend maakt dat je de hele dag geniet van je endorfine rush. Endorfine wordt gezien als een van de belangrijkste stoffen die vrijkomt tijdens het sporten, doordat ze je een gelukkig ‘high’ gevoel geven. Door ‘s morgens vroeg te sporten geniet je de hele dag van dat gevoel!

Geen uitstelgedrag of excuses meer.
Herken je die momenten dat je de hele dag je sportschoenen, handdoek en sportlegging meezeult? En nog erger, dat je constant in je hoofd bezig bent met wanneer dat ene groepslesje begint, waardoor je wel uiterlijk om drie uur weg moet gaan bij die ene vergadering? Wanneer je ‘s morgens je workout hebt gehad, ligt de hele dag aan je voeten.

Betere nachtrust.
Doe je vaak een intensieve workout ‘s avonds? Grote kans dat je door de adrenaline die vrijkomt tijdens het sporten lastiger in slaap valt. De energie die je gegenereerd hebt tijdens het sporten kun je beter inzetten als brandstof voor je hele dag. En ‘s avonds val je heerlijk in slaap.

Vanaf 1 maart is het mogelijk om met je Unlimited lidmaatschap te komen sporten vanaf 06:00 uur ’s ochtends. Onze daluren blijven maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur en het gehele weekend. Wil je toch ’s ochtends vroeg komen sporten maar heb je een daluren lidmaatschap? Laat deze dan eenvoudig omzetten bij onze receptie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.