Nieuw lesrooster

Groepslesrooster v.a. 1 april 2022

Vanaf 1 april: Nieuw lesrooster

Vanaf vrijdag 1 april lanceren wij een nieuw groepslesrooster. Op ons huidige lesrooster hebben een aantal lestijden gewijzigd, zijn er nieuwe lessen bij gekomen en hebben wij het aanbod in Body & Mind lessen uitgebreid.Sport je graag buiten? Vanaf 1 april bieden wij ook weer Bootcamp trainingen aan op de donderdagavond om 20:00 uur.Nieuw!

Nieuw op ons lesrooster zijn de lessen X-Core en Yoga.X-Core is een core training waarbij de focus ligt op het opbouwen van conditie, het versterken van spier- en bindweefsel en het verbranden van calorieën. Door middel van de speciaal ontworpen XCO-trainer wordt het uithoudingsvermogen en de explosieve kracht in je spieren vergroot. Met als resultaat een strak en slank lichaam! De XCO-trainer is een compacte buis gevuld met grit. Het heen en weer bewegen van het grit zorgt voor een hogere en effectievere belasting op je spieren. Je zult daarnaast gedurende de hele les je core aan moeten spannen om in balans te blijven. Deze les is te volgen op maandagochtend of op de woensdagavond.

Yoga is een combinatie van ontspanning, bewustwording en de uitvoering van yoga-oefeningen. Yoga is dus voornamelijk de verbinding tussen lichaam en geest. Het verbinden van je lichaam en geest begint voor veel yogi/yogini met bewustwording en ademhaling. Met behulp van yoga-oefeningen kun je tot deze bewustwording komen. Tijdens yoga-oefeningen voer je bewegingen uit met je lichaam. Met de geest volg je deze bewegingen nauwkeurig. Deze les is te volgen op de woensdagavond.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *