Blog
In ons blog geven we je de allerbeste tips & tricks, leggen we bepaalde zaken haarfijn uit en posten we workouts die je thuis of in de club kunt volgen.
In ons blog geven we je de allerbeste tips & tricks, leggen we bepaalde zaken haarfijn uit en posten we workouts die je thuis of in de club kunt volgen.
Hallo Clubleden van TFL,
Even voorstellen, mijn naam is Britt. Ik ben 22 lentes jong en ik woon in een super schattig huis in Capelle a/d Ijssel. Hier woon ik samen met mijn vriend Vincent en poes Maartje. Wellicht heb je mij al gezien en hebben we al kennis gemaakt. Het kan ook zijn dat je nu pas voor het eerst van mijn bestaan af weet. Dat kan kloppen want Ik ben sinds begin maart werkzaam bij de receptie van The Fitness Lounge in Berkel. De komende weken zal ik regelmatig een blogartikel of vlog plaatsen op de Facebookpagina. Ik geef jullie een kijkje in mijn leven en ik laat jullie zien hoe ik gezond en fit blijf in deze tijd. Hopelijk tot snel in The Fitness lounge en veel leesplezier!
Iedereen die mij kent weet dat ik gek ben op pasta. Ik eet elke week ongeveer 3 pasta maaltijden. Is het heel gezond, nee niet echt. Maar wel erg lekker! Ken je de pasta Aglio e Olio? De pasta is niet alleen erg lekker maar ook vegetarisch! Deze pasta is mijn favoriet en het recept deel ik graag met je.
Waar komt dit recept dan vandaan? Fun fact; Eigenlijk is dit een armeluis-pasta uit Italië. Er zijn een aantal ingrediënten die Italianen standaard in huis hebben en zo is dit gerecht ontstaan.
Wat heb je nodig?
Bereidingsduur: ca 30 minuten.
Verhit de wok (Kan ook met een hapjespan/ koekenpan) op zacht vuur. Bedek de bodem met een goede scheut olijfolie. Pers de knoflookteentjes in de olijfolie. Zet in de tussentijd water op voor de spaghetti en breng het aan de kook. Snij de uien in kleine blokjes en voeg de ui toe in de wok en laat langzaam garen. Snij ondertussen de Spaanse pepers in kleine ringetjes. Let wel op, de zaadjes in de pepers bepalen de pittigheid van het gerecht. Houd je niet zo van pittig? Verwijder dan de helft van de zaadjes en gooi deze weg. Voeg de Spaghetti toe aan het kokende water en voeg hier een snufje zout of bouillonblokje aan toe. Voeg de Spaanse peper toe aan de wok en hak de peterselie goed fijn. Het is belangrijk dat de groente in de wok goed gemengd zijn met olijfolie. Als de spaghetti klaar is meng je het door het mengsel in de wok en laat je het zachtjes mee bakken. Roer de fijngesneden peterselie door het gerecht en voila eet smakelijk! Maar let wel op.. het enige nadeel is dat je collega’s de volgende dag ook kunnen mee ‘’genieten’’ van wat je gister gegeten hebt…
Variatietip: Probeer dit gerecht eens met gamba’s, heerlijk!
Veel kookplezier!
Liefs,
Britt
Blog door:
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!