Lansingerland kampt met overgewicht

Het Lifestyle programma; in 10 weken een bewuste leefstijl veranderingMaar liefst 51% van de volwassenen in de gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk) heeft overgewicht, 13% kampt zelfs met ernstig overgewicht (obesitas). Dat blijkt uit onderzoek van Vandaagafvallen.nl dat informatie rondom afvallen in Lansingerland verzamelt en vergelijkt. Hiervoor zijn gegevens van de Gezondheidsmonitor, het CBS en RIVM geraadpleegd.

Hiermee zijn inwoners in de gemeente Lansingerland gemiddeld zwaarder dan de rest van Nederland. Landelijk gezien is 48,9% te zwaar, en heeft 13,8% te maken met obesitas.

Overgewicht betekent een BMI van 25 of hoger. Ernstig overgewicht, ook bekend als obesitas, betekent een BMI van 30 of hoger. De BMI wordt berekend op basis van geslacht, lengte en gewicht. Een BMI tussen de 18,5 en 25 betekent een normaal gewicht.

Val jij in de genoemde categorieën? Wij kunnen je helpen! Het Lifestyle programma van The Fitness Lounge is de perfecte start voor jouw nieuwe leefstijl, en standaard inbegrepen in ieder abonnement.  Als je overgewicht hebt en wilt afvallen, is dit de perfecte methode met een 100% resultaat garantie. Door het voedingsschema te gebruiken, heb je minder kans om in gewicht aan te komen. Je spijsvertering en stoelgang zullen verbeteren. Zo ga jij van overgewicht naar een gezonde leefstijl!

Vraag nu gratis meer informatie aan begin binnen 24 uur nog met sporten!

Bron: Hart van Lansingerland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.