Blog
In ons blog geven we je de allerbeste tips & tricks, leggen we bepaalde zaken haarfijn uit en posten we workouts die je thuis of in de club kunt volgen.
In ons blog geven we je de allerbeste tips & tricks, leggen we bepaalde zaken haarfijn uit en posten we workouts die je thuis of in de club kunt volgen.
Je zou bij het maken van een pannenkoekenbeslag niet meteen denken aan kwark als basis, maar laat je verrassen, want deze kwarkpannenkoekjes zijn namelijk heerlijk luchtig. Lekker voor een zondags ontbijtje, of als je eens uit wilt pakken met een toetje.
Recept voor 10 pannenkoekjes á 2 personen
Tijd: 15 min.
Benodigdheden:
Bereidingswijze:
Begin met het loskloppen van de kwark en de eieren. Klop vervolgens de bloem, het bakpoeder en een snuf zout door het beslag. Maak de pannenkoekjes met enkele tegelijk in een grote koekenpan. Schep met behulp van een lepel kleine hoopjes van het beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes ongeveer 2 minuten per kant.
Doe dit totdat al het beslag op is. Op deze manier haal je zo’n 8 tot 10 kleine pannenkoekjes uit het beslag. Serveer de kwarkpannenkoekjes met fruit en honing of maple syrup.
Bron: Lekker en Simpel
Blog door:
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!