Goed voor lichaam & geest; Gember Munt Thee

Het team van The Fitness Lounge Rotterdam Oost deelt hun beste workouts en favoriete recepten voor een gezonde maaltijd of snack.

Goed voor Lichaam & Geest; Gember-Munt thee

– Rhelia [TFL Rotterdam Oost]

De gember-munt thee van Rhelia

Lieve leden van The Fitness Lounge. Ook mij is gevraagd iets te schrijven voor onze blog, en ik wil graag mijn gember-munt thee met jullie delen. Ik sta er om bekend deze veel te drinken bij The Fitness Lounge.

De Gember – Munt thee is erg goed voor je lichaam. Het reinigt je darmen en is ook voor mensen met prikkelbare darmen erg goed om te drinken. Dit komt door de gember, wat goed is voor de spijsvertering en dus je darmen. Dit uit zich ook in je eetlust, want de gember brengt een soort ketting reactie in je darmen op gang door het aanmaken van meer maagzuur sappen. En als je spijsvertering omhoog gaat, is dat ook beter voor je eetlust! Bovendien verbrandt het ook vet en stopt het brandend maagzuur. Een echt wondermiddeltje dus, en nog erg lekker ook.

Hoe maak je deze thee?

Het is erg gemakkelijk om te maken. Ik combineer altijd 2 takjes verse munt met 2 plakjes gember (met schil, maar zonder mag ook). Heet water erbij en even laten trekken, en je hebt een heerlijke en gezonde kop thee!

Afhankelijk van hoe groot je glas is, of naar smaak, kun je ook meer/minder gember & munt gebruiken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.