Feeling good; Lars helpt Arthur zijn oude gewicht weer terug te krijgen!

Feeling good; welkom bij het verhaal van Arthur! Arthur is 59 jaar en directeur bij een groot bedrijf. Een erg gemotiveerde man die vroeger veel gefitnesst heeft, waardoor er aan doorzettingsvermogen en kennis geen gebrek is. Op zijn hoogtepunt woog hij 120 kg en was dagelijks in de sportschool te vinden. Door de drukte van zijn werk zakte dit weg, alleen het eetgedrag (4000kcal per dag om meer spiermassa te kweken) bleef wel waardoor hij in 15 jaar 50 kg aankwam.

Het succesverhaal van Arthur

De start

Arthurt is sinds 7 januari 2019 lid bij The Fitness Lounge Lansingerland en begonnen met personal trainingen van Lars. Wekelijks is er een weeg moment en minimaal twee keer in de week een stevige personal training, waar ook voeding een belangrijke rol speelt. Arthur krijgt wekelijks nieuwe eetschema’s om zijn hongergevoel tegen te gaan en alleen de juiste bouw- en brandstoffen binnen te krijgen.

Het doel

Op het moment dat Arthur zich bij The Fitness Lounge inschreef woog hij 180kg en had hij een buikomtrek van 155cm. Na de intake hadden Arthur & Lars er beiden veel zin in en gelijk zeer gemotiveerd te werk gegaan. Het doel is om Arthur terug te kijken op zijn gewicht van 120kg, toen hij op zijn fitst was. Maar dat is niet het enige! Door zijn gewicht heeft Arthur ook een erg hoge bloeddruk. Om deze te verlagen slikt hij drie pillen per dag, maar samen met Lars is Arthur hard aan het werk om dit te verminderen tot 1 pil per dag, of als het lukt zelfs helemaal geen pillen meer.

De resultaten

De eerste twee weken waren voorbij en het eerste meetmoment was een feit. Het gewicht was gedaald naar 174.8 kg en Arthur had op dat moment een buikomtrek van 150 cm. Nog maar twee weken bezig en het gaat nu al zo goed! Sterker nog, Arthur hoeft nog maar 2 pillen in te nemen voor zijn bloeddruk. Het doel werd bijgesteld: over 4 weken minimaal onder die 170 kg te zitten.

Drie weken later, in de vijfde week dus, was er weer een weegmoment; Arthur woog 169 kg! Weer een pil minder, dus Arthur hoefde er nog maar 1 per dag in te nemen en ook zijn buikomtrek was weer minder; 145 cm. Het nieuwe doel was ook behaald!

Weer drie weken later, ondertussen was Arthur 2 maanden aan het trainen, was het volgende weeg moment; 164kg en 140 cm buikomtrek.

Wij zijn ontzettend trots op Arthur! Samen met Lars traint hij wekelijks hard om zijn doel te bereiken, en hij is uitstekend op weg. Arthur, succes!

Wil jij ook, net als Arthur, afvallen en je weer fit voelen? Of heb jij een heel ander doel waarbij wij je kunnen helpen? Doe onze lidmaatschapstest en ontvang binnen 1 werkdag een advies op maat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.