Doe mee met De Afvalrace bij The Fitness Lounge!

Overgewicht is een veel voorkomend probleem in Nederland. In 2017 had liefst 48,7% (bron) van de Nederlanders van 18 jaar en ouder last van overgewicht. Kamp jij ook met overgewicht en wil je hier wat aan doen? Op 27 februari start bij The Fitness Lounge in Lansingerland de ‘Afvalrace’.

De Afvalrace is een wedstrijd waarbij mensen de strijd aangaan met de overtollige kilo’s. Het is niet alleen een wedstrijd tegen elkaar, wie valt de meeste kilo’s af, maar vooral tegen jezelf. Na deze 10 weken zijn er alleen maar winnaars met als prijs een gezonde levensstijl en afgeslankte kilo’s. En er zijn ook prijzen te winnen met de Afvalrace; de hoofdprijs, een jaarlidmaatschap bij The Fitness Lounge, is voor diegene die procentueel de meeste kilo’s is afgevallen. In 10 weken tijd helpen wij je op een verantwoorde wijze afvallen en een gezonde levensstijl te hanteren.

Een gezonde levensstijl wordt gevormd door 3 elementen welke centraal zullen staan tijdens de afvalrace; beweging, voeding en gedrag.

Wacht niet te lang en schrijf je nu in!

  • * velden zijn verplicht.

Bewegen is een essentieel onderdeel van de afvalrace. Bewegen zorgt voor een groter verbruik van energie waardoor vetreserves eerder zullen worden aangesproken. Zowel kracht- als cardio training zullen hierbij een belangrijke rol spelen. De ervaring leert ons dat wanneer men sport in groepsverband zij minder snel geneigd zijn niet te komen of op een te lage intensiteit te sporten. Ook heeft maar een selecte groep mensen de discipline zelfstandig te sporten op een hogere mate van intensiteit. Ons advies luid dan ook deel te nemen aan de groepstrainingen welke speciaal voor de afvalrace zijn opgezet.

Voeding is een belangrijk onderdeel in het afvalproces en essentieel in een gezonde levensstijl. Veel mensen weet niet hoe en/of wat ze moeten eten. Vaak word ook ongezonde voeding aangezien voor gezonde voeding. Tijdens de afvalrace krijgt men wekelijks een persoonlijk voedingsschema mee, inclusief boodschappenlijst. Ook meedoen samen met je partner is geen probleem, dan stemt The Fitness Lounge de voedingsprogramma’s hier op af.

Naast voeding en training maken we je ook bewust van het hoe en waarom, door bewustzijn te creëren willen we je langer gemotiveerd houden en zorgen dat behaalde resultaten blijvend zijn. Wekelijks zullen er coaching gesprekken zijn waarin valkuilen en knelpunten worden besproken en oplossingen voorgedragen. Naast de coaching gesprekken zullen deelnemers wekelijks ook een mail met praktische tips ontvangen.

Nieuwsgierig geworden of vraag je je af of dit iets voor jou is? Kom dan naar één van de ingeplande informatie bijeenkomsten of schrijf je nu in via onderstaand formulier!

Informatie bijeenkomsten:

  • Woensdag 13 februari om 11:00 uur.
  • Woensdag 20 februari om 11:00 uur.
  • EXTRA BIJEENKOMST: Woensdag 27 februari om 18:30 uur.

Contact

The Fitness Lounge Rotterdam Oost
Griendwerkerstraat 7-13
3068 GZ Rotterdam - Oost
010 846 62 80


The Fitness Lounge Lansingerland
Celsiusstraat 18
2652 XT Berkel en Rodenrijs
010 2579912